Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-22:00

Tirsdag

10:00-22:00

Onsdag

10:00-22:00

Torsdag

10:00-22:00

Fredag

10:00-22:00

Lørdag

10:00-22:00

Søndag

10:00-22:00

Åbningstider

CAFÉ A I AMAGER CENTRET

Trænger du til en pause fra shoppingen, eller skal du bare nyde et lækkert måltid, med en du holder af? Så besøg Café A i Amager Centret. Hos Café A finder du et afslappet kaffe- og spisested, hvor tonen er uformel, og kvaliteten og servicen er i top. Hos Café A stræber vi altid efter, at du får en god madoplevelse.

Café A’s mission er baseret på altid at kunne tilbyde vores gæster et lækkert kvalitetsmåltid til små priser. Menukortet er præget af klassiske café retter, hvor der er noget til alle – store som små.

Et spisested for hele familien

Om du er til buffet eller Á La Carte, så har Café A noget til dig.

Buffeten byder i morgentimerne på et bredt udvalg af fantastiske brunchretter. I aftentimerne finder du et bredt udvalg af varme aftenretter. Er du mere til Á La Carte, så består menuen af alt fra salater og pasta, til burgere og kødretter. Har du en sød tand, så byder kortet også på lækre desserter, der med sikkerhed kan stille den søde trang.

Er du ikke til kød- og mejeriprodukter, så tilbyder Café A også smagsrige vegetar- og veganerretter, såsom vegetarburger eller de populære poke-bowls.

Når tørsten skal slukkes

Til de tørstige byder Café A på et væld af gode drikkevarer – varme som kolde. Kortet byder på et spændende udvalg af cocktails, og der er ingen tvivl om, at du kan finde netop din yndlings i blandt.

Er du mere til varme drikkevarer på de kolde vinterdage, så finder du alt fra varm chokolade, til Irish Coffée og sort kaffe.

Spis hos Café A

Café A åbnede den første café tilbage i 2013, og siden da er det gået stærkt. I dag kan du finde Café A både i Jylland og på Sjælland, hvor du kan besøge en af vores ni familievenlige caféer. Udover vores café i Amager Centret, finder du Café A i henholdsvis Kolding, Ishøj, Glostrup, Herlev, Solrød, Taastrup, Ordrup og Hvidovre.

Altid gode tilbud hos Café A

Du kan altid holde øje med Café A’s gode tilbud og deals på vores app Café A. Her kan du altid se de aktuelle tilbud, eller spise til halv pris på alle Café A’s caféer, når du viser Café A appen. Det gælder alle retter på menukortet – alle ugens dage. Du kan downloade appen til iPhone og Android, der hvor du downloader apps.

Find Café A i Amager Centret

Du finder Café A i Amager Centret på 1. sal, hvor personalet står klar til at tage imod dig. Du kan kontakte Café A på tlf.: +45 32 32 73 39, eller besøge os i hele åbningstiden.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:Andre spisesteder i centret

Halifax i Amager Centret

Halifax

På Halifax gør vi os hver dag umage for at tilberede et stort udvalg af frisklavede burgere, fritter og andet tilbehør i mange varianter, snacks og dips og sætter en kæmpe ære i, at servere dit måltid for dig med et smil.

Bistronomi Kitchen & Bar i Amager Centret

Bistronomi Kitchen & Bar

Bistronomi Kitchen & Bar minder om en blanding af det rå New York og det fine Paris. Køkkenet er en fusion af det nordiske, franske og italienske køkken.

Paradis Is i Amager Centret

Paradis Is

Hos Paradis laver vi vores is frisk hver dag af frisk frugt og de bedste råvarer og du kan også købe shakes og nymalet kaffe fra Illy.

Pizza By Nick i Amager Centret

Pizza By Nick

Tasty Fresh Food er tilbage, nu i nye lokaler og som PIZZA BY NICK. Nick glæder sig til at servere de samme sprøde slices og lækre pizzaer, som han har gjort for jer siden 1994.

Se alle spisesteder her