Åbningstider denne uge

Mandag

10:00-19:00

Tirsdag

10:00-19:00

Onsdag

10:00-19:00

Torsdag

10:00-19:00

Fredag

10:00-19:00

Lørdag

10:00-17:00

Søndag

10:00-17:00

Åbningstider

GENTLEMAN GARAGE I AMAGER CENTRET – SKRÆDDERSYET HERRETØJ

Er du på udkig efter skræddersyet herretøj i høj kvalitet? Så besøg Gentleman Garage i Amager Centret. Vi er den garage du trygt kan køre dit konfektionsbehov igennem.

Uanset om du er på udkig efter et smart og sofistikeret outfit til fest eller en hverdag på jobbet, har vi et stort udvalg af både skræddersyede og færdige løsninger.

Hos Gentleman Garage skræddersyer vi skjorter, jakkesæt og jakker. Vi hjælper dig endda med at skræddersy din helt egen personlige stil gennem specialrådgivning i jakkesæt, skjorter og kombinationer.

Få et skræddersyet jakkesæt

Hos os kan du få et skræddersyet jakkesæt, så du sikrer dig et outfit, der passer perfekt til dine individuelle mål og ønsker for detaljer.

Alle vores jakkesæt er kendetegnet ved at have en perfekt pasform, og de er alle udført i høj kvalitet og efter det bedste håndværk. Vælger du et skræddersyet jakkesæt, kan du selv vælge detaljerne som fx krave, knapper, foring og lommer.

Et skræddersyet jakkesæt tager ca. 6-8 uger at lav, og skulle tøjet mod forventning ikke passe helt perfekt, laver vi gratis tilpasninger inden for rimelighedens grænser.

Herretøj i bedste kvalitet

Hos Gentleman Garage arbejder vi kun med materialer af den bedste kvalitet, og vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller holdbarhed. Du kan derfor være sikker på, at dit skræddersyet herretøj er udført i stoffer af den bedste kvalitet, som holder længe og gør dit jakkesæt mere slidstærkt.

Vi benytter bl.a. noget af den fineste bomuld fra Egypten og de sydlige stater i USA til vores skjorter. Den høje kvalitet i bomulden sikrer dig en skjorte med perfekt pasform.

Den uld, vi bruger til bukser og jakker, er også af den bedste kvalitet og kommer primært fra australske får, hvis uldkvalitet er blandt de mest anerkendte i verden.

Besøg os på første sal i Amager Centret og få specialrådgivning i skræddersyet herretøj, der passer perfekt til din stil og dine mål.

 


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: