Åbningstider denne uge

Mandag

09:00-18:00

Tirsdag

09:00-18:00

Onsdag

10:00-18:00

Torsdag

09:00-19:00

Fredag

10:00-18:00

Lørdag

09:00-16:00

Søndag

Lukket

Åbningstider

MEN’S CUTTING CLUB I AMAGER CENTRET

Din barbersalon på Amager

Hos Mens Cutting Club er mændene i fokus og kan nyde en kold øl eller en lækker kop kaffe, mens de tager plads i en af barberstolene. De dygtige og dedikerede herrefrisører sørger for, at hår og skæg ser lækkert og velplejet ud. De tilbyder bl.a. klip med saks, maskinklip, skægklip og far / søn klip (under 10 år).

Salonen er indrettet som et mix af rå beton og 20’ernes Art Deco-style, som giver en ægte retro-vibe på den luksuriøse måde.

Professionel trimning og barbering af skæg

Skæg er ikke bare skæg. Der var engang, hvor det blot krævede at man lod skægget gro ud for at få et flot fuldskæg. Sådan er det ikke længere. Et fuldskæg skal plejes og passes og det kræver en reel indsats for, at få skægget til at fremstå flot og velplejet, så det kan afspejle personligheden.

Heldigvis kan du trygt overlade arbejdet til de dygtige herrer hos Mens Cutting Club, som er eksperter i skægpleje. De har samlet et udvalg af de bedste produkter specielt fremstillet til skægpleje, som hjælper dig med at få den mest professionelle pleje af dit fuldskæg eller overskæg.

Kom og få trimmet eller barberet skægget over en god snak med lidt tips og tricks til din skægpleje. Hvis du oplever hårtab er du altid velkommen til at komme og få en snak om mulige løsninger ved hårtabet.

Hot towel shave

Salonen tilbyder Hot Towel Shave – engelsk stil, som er en behandling til dem, som vil forkæle sig selv lidt ekstra.

Det varme håndklæde er ikke bare afslappende og behageligt, men hjælper med at forberede huden mod det skarpe barberblad ved at åbne porerne og blødgøre håret. Dette resulterer i en tæt og skarp barbering, samtidig med at det reducerer muligheden for razor burn.


Tilbud fra butikken

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar:

Pris:

Før:

Spar: