Sport med stil

BE YOUR PASSION, LIVE YOUR STYLE

The Athlete’s Foot er en global forhandler af moderigtige sneakers og sportsbeklædning. Vi er repræsenteret i 24 lande på verdensplan og fører nogle af verdens mest anerkendte mærker. Vi bestræber os på at tilføre sporten stil, ved at gøre vores kunder til atleter for deres passion.

Hvad enten du ønsker at løbe omkring i byen, hænge ud i centeret eller skille dig ud på natklubberne, så tilbyder vi det bredeste udvalg af stilfuldt, atletisk-inspireret fodtøj i vores 459 butikker verden over. Dette inkluderer de sidste nye farver af kun de bedste sportsko sammen med eksklusive, limited edition modeller og nye niche-brands. Vi har ligeledes et udvalg af trendy, individualistisk beklædning, så du kan fuldende dit look.

Hvis du lever for sport og ånder for stil, så er The Athlete’s Foot det rette sted at være.
Med dedikation til sport og stil, forhandler The Athlete’s Foot sneakers, modetøj og accessories i hele verden.

The Athlete’s Foot forhandler de største brands. Få de sidste nye modeller fra Nike, Adidas, Puma, Reebok, Asics, Jordan, Jason Markk, Converse, New Balance og mange flere.

Hos The Athlete’s Foot er vi forhandler af nogle af de allerstørste sneakers modeller på markedet. Vi tilbyder populære sko modeller:
Nike Air Max
Adidas NMD
Adidas Superstar
Adidas Gazelle
Puma Suede
Og mange flere modeller..

Butikken ligger på 1. sal.

Tlf.: 24 10 01 06
www.taf.dk